Actrita de origine romana Elsa Pataky, in urmatorul film a lui Woody AllenActrita de origine romana Elsa Pataky, in urmatorul film a lui Woody Allen

PDF Imprimare E-mail
Wednesday, 26 May 2010

Actrita spaniola Elsa Pataky, a carei mama este pe jumatate romanca, a primit un mic rol in urmatorul proiect cinematografic al regizorului american Woody Allen, intitulat "Midnight in Paris", care va fi filmat in aceasta vara.

Elsa Pataky va juca in comedia romantica "Midnight in Paris" alaturi de fostul ei iubit, Adrien Brody, dar si alaturi de o serie de nume importante precum Rachel McAdams, Kathy Bates, Michael Sheen, Owen Wilson, Marion Cotillard si prima doamna a Frantei, Carla Bruni.

Elsa Pataky a fost prezenta recent la Festivalul de Film de la Cannes unde a fost proiectat cel mai recent film in care a jucat, intitulat "Hollywood Didi", regizat de Bigas Luna. Actrita spaniola de origine romana a fost o aparitie foarte eleganta pe Croazeta si a fost remarcata de Woody Allen, prezent si el la Cannes pentru a-si prezenta filmul "You Will Meet a Tall Dark Stranger", care i-a oferit un rol in urmatorul sau proiect cinematografic.» vezi articolul original


sursa:
Navigare: Cinema » Actrita de origine romana Elsa Pataky, in urmatorul film a lui Woody Allen

 Cele mai noi stiri
» Halle Berry, verificata de sot la chiloti » Jennifer Aniston, goala, in brațele altui barbat » Christian Bale: Trei oameni ma ajutau sa fac pipi » Kate Winslet face terapie de cuplu » Keira Knightley va deveni mama. Actrita este insarcinata in trei luni » Tom Cruise, la un pas sa fie asasinat » Interviu Richard Gere: "Stiu ce actrita saruta cel mai bine" » Oana Pelea, dezvaluiri in premiera: "Ador clovnii! Eu sunt un clovn!"

toate filmele
Cinema Actrita de origine romana Elsa Pataky, in urmatorul film a lui Woody Allen