Actrita de origine romana Elsa Pataky, in urmatorul film a lui Woody AllenActrita de origine romana Elsa Pataky, in urmatorul film a lui Woody Allen

PDF Imprimare E-mail
Wednesday, 26 May 2010

Actrita spaniola Elsa Pataky, a carei mama este pe jumatate romanca, a primit un mic rol in urmatorul proiect cinematografic al regizorului american Woody Allen, intitulat "Midnight in Paris", care va fi filmat in aceasta vara.

Elsa Pataky va juca in comedia romantica "Midnight in Paris" alaturi de fostul ei iubit, Adrien Brody, dar si alaturi de o serie de nume importante precum Rachel McAdams, Kathy Bates, Michael Sheen, Owen Wilson, Marion Cotillard si prima doamna a Frantei, Carla Bruni.

Elsa Pataky a fost prezenta recent la Festivalul de Film de la Cannes unde a fost proiectat cel mai recent film in care a jucat, intitulat "Hollywood Didi", regizat de Bigas Luna. Actrita spaniola de origine romana a fost o aparitie foarte eleganta pe Croazeta si a fost remarcata de Woody Allen, prezent si el la Cannes pentru a-si prezenta filmul "You Will Meet a Tall Dark Stranger", care i-a oferit un rol in urmatorul sau proiect cinematografic.» vezi articolul original


sursa:
Navigare: Cinema » Actrita de origine romana Elsa Pataky, in urmatorul film a lui Woody Allen

 Cele mai noi stiri
» Angelina si Brad s-au casatorit in secret » Cat de rau a ajuns sa arate pustiul simpatic din Singur acasa! » Sharon, ce te-ai uratit! Diva de alta data e istorie » Sharon Stone, ce te-ai uratit! » Coincidenta stranie! Robin Williams: "Pe piatra mea funerara va scrie" » A murit Richard Attenborough! In cariera lui actorul a castigat un premiu Oscar » Gwyneth Paltrow, data in judecata! Afla care este motivul » Mihai Traistariu pune punctul pe "i"! Ce spune artistul despre noul look!

toate filmele
Cinema Actrita de origine romana Elsa Pataky, in urmatorul film a lui Woody Allen