Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!

PDF Imprimare E-mail
Tuesday, 17 December 2013

Manelistul Nicolae Guta are ganduri serioase cu Madalina Dumitriu, autointitulata Beyonce de Romania. El ar vrea sa o ia de sotie cat mai curand posibil.


Impresarul lui Guta, Ion Petrisor, a spus la "Acces direct" ca artistul intentioneaza sa-i ofere tinerei lui iubite inelul.

"Guta are 4-5 case, are unde sa sa stea cu Madalina. O iubeste, este cea mai importanta pentru el. Vrea s-o ceara de nevasta pana la Craciun", a precizat Petrisor.


In ultimele zile, doua dintre fostele iubite ale lui Nicolae Guta au venit in emisiunea Simonei Gherghe pentru a povesti aventurile lor cu "regele manelelor". Dana Roba si Ada au spus insa ca nu si-l mai doresc ca barbat dupa ce le-a mintit.» vezi articolul originalNavigare: Cinema » Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!

 Cele mai noi stiri
» Charlie Sheen, ars pe gratar de fosta iubita » Brad Pitt, luat la palme de Angelina Jolie in luna de miere » Jerry Seinfeld a facut intr-un an 36 de milioane de dolari » Piersic Jr si-a scos graviduta la film » Printesa Kate i-a trimis darurile inapoi lui Kim Kardashian » Iubitul lui Kate Moss bea sange dimineata » Uite de ce arata asa agentul 007 » Cum ar fi murit iubita lui Jim Carrey. Ipoteza socantatoate filmele
Cinema Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!