Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!

PDF Imprimare E-mail
Tuesday, 17 December 2013

Manelistul Nicolae Guta are ganduri serioase cu Madalina Dumitriu, autointitulata Beyonce de Romania. El ar vrea sa o ia de sotie cat mai curand posibil.


Impresarul lui Guta, Ion Petrisor, a spus la "Acces direct" ca artistul intentioneaza sa-i ofere tinerei lui iubite inelul.

"Guta are 4-5 case, are unde sa sa stea cu Madalina. O iubeste, este cea mai importanta pentru el. Vrea s-o ceara de nevasta pana la Craciun", a precizat Petrisor.


In ultimele zile, doua dintre fostele iubite ale lui Nicolae Guta au venit in emisiunea Simonei Gherghe pentru a povesti aventurile lor cu "regele manelelor". Dana Roba si Ada au spus insa ca nu si-l mai doresc ca barbat dupa ce le-a mintit.» vezi articolul originalNavigare: Cinema » Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!

 
Cele mai noi stiri
» Jay-Z si Will Smith, serial la HBO » Uite cum se intretine Michael Douglas! » Halle Berry are probleme! » Demi Moore isi vinde casa blestemata cu 7,7 milioane $ » Jennifer Lopez nu a purtat chiloti de ziua ei » Johnny Depp s-a facut bona pentru lilieci » Jay-Z È™i Will Smith vor produce o miniserie TV despre cea mai È™ocanta crima din SUA » DiCaprio si-a scos iubita in oras
toate filmele
Cinema Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!