Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!

PDF Imprimare E-mail
Tuesday, 17 December 2013

Manelistul Nicolae Guta are ganduri serioase cu Madalina Dumitriu, autointitulata Beyonce de Romania. El ar vrea sa o ia de sotie cat mai curand posibil.


Impresarul lui Guta, Ion Petrisor, a spus la "Acces direct" ca artistul intentioneaza sa-i ofere tinerei lui iubite inelul.

"Guta are 4-5 case, are unde sa sa stea cu Madalina. O iubeste, este cea mai importanta pentru el. Vrea s-o ceara de nevasta pana la Craciun", a precizat Petrisor.


In ultimele zile, doua dintre fostele iubite ale lui Nicolae Guta au venit in emisiunea Simonei Gherghe pentru a povesti aventurile lor cu "regele manelelor". Dana Roba si Ada au spus insa ca nu si-l mai doresc ca barbat dupa ce le-a mintit.» vezi articolul originalNavigare: Cinema » Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!

 

Cele mai noi stiri
» Uite de ce arata asa agentul 007 » Cum ar fi murit iubita lui Jim Carrey. Ipoteza socanta » Un actor a murit pe neasteptate la 52 de ani. Colegii sunt socati » Sandra Bullock s-a logodit in secret » Tori Spelling are probleme financiare » Meg Ryan a ajuns in sapa de lemn » Cum a "agatat-o" Cristiano Ronaldo pe Madalina Ghenea! Totul s-a intamplat noaptea, pe un iaht! » Crina Matei vrea sa pozeze goala: Din teatru nu se poate traitoate filmele
Cinema Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!