Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!

PDF Imprimare E-mail
Tuesday, 17 December 2013

Manelistul Nicolae Guta are ganduri serioase cu Madalina Dumitriu, autointitulata Beyonce de Romania. El ar vrea sa o ia de sotie cat mai curand posibil.


Impresarul lui Guta, Ion Petrisor, a spus la "Acces direct" ca artistul intentioneaza sa-i ofere tinerei lui iubite inelul.

"Guta are 4-5 case, are unde sa sa stea cu Madalina. O iubeste, este cea mai importanta pentru el. Vrea s-o ceara de nevasta pana la Craciun", a precizat Petrisor.


In ultimele zile, doua dintre fostele iubite ale lui Nicolae Guta au venit in emisiunea Simonei Gherghe pentru a povesti aventurile lor cu "regele manelelor". Dana Roba si Ada au spus insa ca nu si-l mai doresc ca barbat dupa ce le-a mintit.» vezi articolul originalNavigare: Cinema » Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!

 Cele mai noi stiri
» Pedofilul Stephen Collins scapa de inchisoare. Cum e posibil » Portia de Rossi si Ellen DeGeneres, divort de 220 milioane de dolari? » Clooney i-a luat casa de 10 milioane de dolari sotiei » Ryan Reynolds va deveni tatic. Blake Lively este insarcinata » Scully din Dosarele X s-a iubit cu o femeie » Leonardo Di Caprio si-a tras iubita noua » Ups! Pamela ne "ataca" iar cu sanii » Nevasta lui George Clooney, copia fidela a lui Kate Middleton

toate filmele
Cinema Nicolae Guta o ia de nevasta pe Beyonce de Romania!