Program cinema, filme 2012, filme 2013, cinematografe, premiere cinema, filme noi, filme de Oscar
Toti copiii Domnului

Titlul originalToti copiii Domnului
Categorii filmeDrama
An:2012
Tara:Romania
Durata:105 minute
Regizor:Adrian Popovici
Distributie:Emergian Cazac (Păvălaş)
Ina Surdu (Irina)
Michael Ironside
Paolo Seganti
Vas Blackwood
Prezentare:

Mama lui Păvălaş a plecat si nu s-a mai intors. Alina şi soţul ei, Peter, şi-au pierdut fiul într-un accident de maşină. Au venit în Republica Moldova, locul unde s-a născut Alina, în încercarea de a adopta un copil. Iar acum Păvălaş îi aminteste de fiul pierdu.


Irina a fugit din Italia şi s-a întors pentru a-şi găsi copilul. Se întâlneşte cu prietena ei, Tatiana, şi, împreună, pleacă în Transnistria în căutarea lui Păvălaş (Transnistria fiind parte a Republicii Moldova unde este cantonată Armata a-14-a.) Cele două femei trec prin multe întâmplări nefericite.


Din păcate, Bruno, proxenetul, o găseşte pe Irina şi crede că este de datoria lui să îi dea o lecţie "curvei". Îi oferă femeii un răgaz de trei zile, pentru a-şi vinde copilul şi a-i da înapoi banii investiţi în ea. Bruno îi dă un ultimatum :banii sau copilul, în caz contrar va vinde copilul pe piaţa neagră, loc unde are destule conexiuni.


Irina este îngrozită. Ea încearcă să-l ţină departe de copilul ei şi în acelaşi timp încearcă să găsească o soluţie pentru Păvălaş. Dar tragedia se întâmplă. Irina moare în braţele fiului ei. A avut doar şapte zile la dispoziţie pentru a repara totul şi a-i dovedi fiului ei că dragostea pentru el nu va muri niciodată.alături de o mamă de urs polar într-o călătorie a iubirii si supravieţuirii.

 

Afisari:1173
Evaluare:Nici un vot
Scrie un comentariu pentru acest film

AutorComentariu
Nairobis

Sat 02-03-13 Dziękuję, Elena , wszystkiego dborego, a śniegu nie będzie w tym roku, może to i dobrze bo trzeba dużo jeździć samochodem. Mam kupić rosyjską klawiaturę i jak się uda to popiszę po Waszemu ;-)

npthlpqopzn

Mon 04-03-13 KIIbyK , [url=http://fseiezgemiwj.com/]fseiezgemiwj[/url], [link=http://qcjqhjlvzqiw.com/]qcjqhjlvzqiw[/link], http://chzfhyhvembd.com/

nqzldzmdeb

Wed 06-03-13 Mrabse lncqbhwejoth

vlzujkojzb

Wed 06-03-13 G6Ap1S , [url=http://rwnfnegftddr.com/]rwnfnegftddr[/url], [link=http://mojvjavrlogs.com/]mojvjavrlogs[/link], http://qtldcbciszvm.com/

Nume:

Introduceti un comentariu:* Introduceti codul:

Cod
Vom mai vedea...
Ti-l prezint pe Dave

Un echipaj alcatuit din extraterestri miniaturali conduc o nava ce are o forma umanoida. In timp ce incearca sa-si salveze planeta, extraterestrii se confrunta cu o noua problema: nava lor se indragosteste de o pamanteanca.

 toate filmele